G60
+  RACETurkey.com
|-+  SimBin» SimBin Genel » GTR Evolution Web,İntro,SS
Kullanıcı Adı : Sürekli Bağlı Kal
Şifre :
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: GTR Evolution Web,İntro,SS  (Okunma Sayısı 1363 defa)
Eylül 26, 2008, 07:49:55 ÖS #15
[PM]Burak
Global Moderator

bay bay.

Ynt: GTR Evolution Web,İntro,SS

Race 07'yle aynı grafik motoru, o çalışıyorsa bu da çalışır (Kısacası hiçbir fikrim yok, taktım çalıştı her şeyi de sona getirdim bana mısın demedi).

Ben pek beğenmedim açıkçası. GTR2deki araç hissi daha iyiydi. 807 beygirlik koenigsegg Fakir elektrik süpürgesi gibi yere yapışıyor. 2. viteste bile patinaj çekmiyor alet. Radical SR4e spin attırabilmek içinse tam bir gerizekalı olmak lazım. Ben hayatımda bu kadar kolay sürülebilen bir alet görmedim. Koskoca nordschleife'ın %95ini 4. vitesin altına inmeden dönebiliyor alet. Saçma olmuş fizikleri. Koskoca viper 8.3 lt V10 motoru olmasına rağmen sanki 2 lt 4 silindirli araba gibi ses çıkarıyor. Koenigsegg çok sessiz sakin, radical devirlendikçe devirleniyor redline falan dinlemiyor hala basıyorsun. Viraj marker'ları sallamaskop 2 vites üstünde dönsen gene de bi şekilde dönüyor araçlar. Bu oyunu Race 07 üzerine kurmuşlar ama Race 07 daha iyiydi. Yazıklar olsun SimBin diyorum. Zaten fizikten yana çok iyi değillerdi ama artık iyice içine etmişler. 7 GB'ınızı boşa harcamayın (ki kurmak için 11 GB daha lazım), gidin GTR 2 oynayın çok daha güzeldi o.
« Son Düzenleme: Eylül 26, 2008, 08:00:47 ÖS Gönderen: [PM]Burak »

Eylül 26, 2008, 07:56:14 ÖS #16
doush

ҳ̸Ҳ̸ҳ 318416$621612 ҳ̸Ҳ̸ҳ

teşekkür ederim ben de GTR2 oynuyorum zaten Cheesy

Ekim 06, 2008, 01:29:57 ÖS #17
ozzyy

İstanbul Parkta FBM sürmek çok güzel bi duyguymuş ama hakkını wermek lazım:)Smiley

Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Moda Ahşap

Avize Vw 10numeRo

Bu Sayfa 17.333 Saniyede 17 Sorgu ile Oluşturuldu