carreraGT
Rüzgarın Oğlu "CarreraGT"
|
arkadaşlarım, ağabeylerim, kardeşlerim, başkanlarım. üzülüyoruz biz. böyle olmuyo ama  demo turnuvaları istiyoruz. geçen sene ne güzeldik. ilginizi bekliyoruz 
|
|
|
|
|
Jelibon
S2 Lisanslı
S2 Licenses Arcmedya
|
Bence Gene Bir ŞampiyonlaR Ligi Düzenlenmesi Gerek
|
|
|
|
|
Modifiye_Caddesi
!Cr@zymaN!
|
valla ya zevkine oynarız hep s2 democularıda düsünün ama.
|
|
|
|
|
10ur
|
Aslında ben gene geçen seneki gibi yarışlar düzenlemeyi düşünmüştüm ama serverı kapadık.
|
|
|
|
|
By_emre
HP™[TR] SAYGI UYANDIRIR..
|
Abi site aktif dğil ki bi konu açıyorum mesaj atan 5 kişi SONUMUZ KÖTÜ
|
|
|
|
|
Modifiye_Caddesi
!Cr@zymaN!
|
Abi site aktif dğil ki bi konu açıyorum mesaj atan 5 kişi SONUMUZ KÖTÜ
emre dedigin gibi katılıorum sana
|
|
|
|
|
TR-Na-iLL
S2 Lisanslı
Ings>>NaiLL
|
beyler bunların nedenini hiç düşündünüzmü ? adamlar sizi S2 almak için teşvik etmeye çalışıyorlar ve iyi de yapıyorlar yok ısrarla demo turnuvası diye bağıracaksanız RaceTurkey çoktan bunları aştı 100 e yakın siteye kayıtlı S2 sahibi var işiniz zor bence sizde S2 alın RaceSimTürkiye açık ve yeni bir yarış var her ay en az 1 yarış düzenleniyor sizin haberiniz bile yok kışın da bir turnuva gelir büyük ihtimalle siz hala uyuyun demo oynamak için kullandiğın 1 aylık internet parasına S2 alabiliyorsun e daha ne istiyorsun
|
|
|
|
|
By_emre
|
Nail abi para var nasıl alıcam 
|
|
|
|
|
Jelibon
S2 Lisanslı
S2 Licenses Arcmedya
|
beyler bunların nedenini hiç düşündünüzmü ? adamlar sizi S2 almak için teşvik etmeye çalışıyorlar ve iyi de yapıyorlar yok ısrarla demo turnuvası diye bağıracaksanız RaceTurkey çoktan bunları aştı 100 e yakın siteye kayıtlı S2 sahibi var işiniz zor bence sizde S2 alın RaceSimTürkiye açık ve yeni bir yarış var her ay en az 1 yarış düzenleniyor sizin haberiniz bile yok kışın da bir turnuva gelir büyük ihtimalle siz hala uyuyun demo oynamak için kullandiğın 1 aylık internet parasına S2 alabiliyorsun e daha ne istiyorsun
Katılıyorum Abi Sana ... Nail abi para var nasıl alıcam  Emre Kardeşim Doğan Abiye Fln Yada TYMU'Ya Felan Ulaşırsan Onlar Sana Eminim Yardımcı Olur
|
|
|
|
|
By_emre
|
Tmmi
|
|
|
|
|
Modifiye_Caddesi
!Cr@zymaN!
|
abi S2 diosunuz ama tam okul zamanı alsak evde gürültü patırdı zaten lfs arada sırada girebiliyoruz ondada bir demo turnuvası düsenlesek güzel olur lfs'nin tadı çıkar sınavlarda bitti rahatız gari su ara olur bak birazda bizi düsünün evde canımız çıkıo ders çalısacaqız die ...........
|
|
|
|
|
_ŞimşeK_
^^KARAŞİMŞEK^^
|
Yaş -18... Kredi kartı v.s yok.. Zevkine oynayan biriyim... S2 almayı çok düşündüm ama dersler başladığı için almaktan vaz geçtim.
Bence Demo turnuvaları olmalı... S2 almaya teşvik olsada para sıkıntısı çeken, ''oyun için para harcanmaz'' diyen bir milletin çocuğu, çok çok fazla zaman ayıramayan biri olduğu için ve aynı zamanda yaş -18 olum kredi kartı v.s sahip olmadığım için ben bunu diyorum..
SaygıLaR...
|
|
|
|
|
Bulva
Yard. Yönetici
|
bahane çok 
|
|
|
|
|
_ŞimşeK_
^^KARAŞİMŞEK^^
|
bahane çok  Bahaneden bol ne varki... Ama gerçek bu =)
|
|
|
|
|
By_emre
|
Lisas alma zamanı değil 80 ytl olmuş
|
|
|